Afgelopen zaterdag 10 juni was er in Rhenen Cuneradag. Een jaarlijks evenement waarop sportclubs, muziekverenigingen, ondernemers of maatschappelijke organisaties zichzelf kunnen laten zien. In het centrum van Rhenen staan dan honderden kraampjes. Er zijn bands, standjes met lekker eten en allerlei ander vertier. Team Arkacia stond er met een grote plattegrond waarop mensen hun ‘lijntjes’ met de stad mochten leggen.

Op de plattegrond konden mensen locaties prikken met een punaise en vervolgens met een touwtje de verbinding leggen met een plaats of persoon die voor hen belangrijk is. Een prachtige aanleiding voor mooie gesprekken over verbinding, de stad Rhenen en de waarde van een gemeenschap. Ondanks de hitte hebben we veel mensen gesproken, nieuwe contacten gelegd en veel gelachen. Een verslagje in foto’s.