Zondagochtend 4 juni staat de laatste brunch van dit seizoen alweer gepland! We maken er een vrolijke afsluiter van onder het thema ‘ieder heeft iets’. Dit keer kun je niet als altijd zomaar aanschuiven want… we vragen ‘ieder iets’ lekkers mee te nemen voor de brunch.

Je kunt kiezen uit zoet of hartig, zelf gemaakt of niet, warm of koud. Er is een oven aanwezig en een kookplaat, dus als je iets wilt verwarmen kan dat. Geef bij je opgave wel even aan wat je van plan bent om mee te nemen. Het restant aan boodschappen stemmen we daar dan op af.

Wat ook anders dan anders is: we beginnen een uur eerder dan gebruikelijk zodat ‘ieder iets’ kan doen om al het lekkers gezellig op tafel te krijgen! Welkom; we hopen dat jij erbij bent!

Locatie: De Timmermanswerkplaats, Acacialaan 16, Rhenen (áchter het woonhuis).

Klaarzetten: 10:00 uur, start brunch: +/- 11.00 uur
Einde: 12.30 uur.

Bijdrage: dit keer in natura; je hoeft daarnaast niets te betalen.

Opgave/vragen: info@arkacia.nl. Graag voor vrijdag 2 juni.