Laden Evenementen

In de aanloop naar Pasen organiseert Arkacia een tweetal Kloosteruurtjes, net zoals de Kloosteruurtjes in de aanloop naar kerst. Het zijn momenten van verstilling en bezinning rond het thema van het aloude feest van Pasen. Dit feest, dat vooraf werd gegaan door lijden, gaat over nieuw leven wat de mensheid is gebracht, een leven dat nooit meer eindigt. We luisteren naar teksten en liederen en laten het Paasverhaal verder in stilte voor zichzelf spreken.

Er is dit keer gelegenheid om na te praten in de huiskamer van de Timmermanswerkplaats. Als je dat fijn vindt natuurlijk. Je kunt de stilte van dit mooie moment ook in alle rust mee naar huis nemen.

Voor wie zijn de Kloosteruurtjes bedoeld? Voor iedereen! Of je nu bekend bent met het christelijk geloof, of hier maar weinig of niets mee hebt, je bent van harte welkom! Je kunt er per keer voor kiezen of je komt.

Loop op 30 maart en/of 6 april gerust de Timmermanswerkplaats aan Acacialaan 16 in Rhenen binnen (√°chter het woonhuis). Je hoeft je niet aan te melden. We beginnen om 20.00 uur; uiterlijk 21.30 sluiten we de huiskamer.

Meer weten? Neem gerust contact op: arkacia.rhenen@gmail.com.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
 • Start tijd
  30 maart - 8:00pm
 • Tot
  30 maart - 9:00pm
 • Organisator
  Hilde van Grondelle Leo van Grondelle
 • Locatie
  Acacialaan 16
  Rhenen, Utrecht 3911 GD Nederland
  + Google Maps